Logga_färg_A1x2000
Logga_färg_A1_small.ai

Om tjänsten

Bofakta bygger på uppfattningen att seriösa hantverkare dokumenterar och lämnar kvalitetsdokument efter utfört arbete. Dessa dokument tillsammans med ägarens eget material om boendet eller fastigheten, samlas i Bofakta.

process

I Bofakta kan informationen sorteras och ordnas för att underlätta ägandet.

Kvalitetsdokument från hantverkare som är anslutna till Bofakta läggs automatiskt i bostadens eller fastighetens digitala servicebok.

application-showcase

Hitta hantverkare

Att veta hur du hittar duktiga och seriösa hantverkare är inte lätt. Vår uppfattning är att hantverkare som är medlemmar i en branschorganisation eller en organisation som ställer krav på utförandet av hantverksarbetet borgar för att din hantverkare vill göra rätt.

Dessa organisationer har krav på att hantverksföretaget är registrerat hos rätt myndigheter, accepterar en uppförande kod och i förekommande fall även krav på hur arbetet som sådant skall utföras. Nedanstående organisationer är några exempel på var vi tycker du ska leta efter ditt hantverksföretag.

Bli kund Fastighetsägare

För dig som styrelsemedlem i en Bostadsrättsförening eller ansvarig i ett fastighetsbolag hjälper Bofakta dig att ta ansvar för det tekniska underhållet. Vi hjälper dig att få digital ordning och reda samt att kommunicera med ägarna och de boende i lägenheterna.

Genom att hantverkarna och de som sköter om byggnaden och dess installationer dokumenterar i Bofakta så underlättar vi planeringen av drift och underhåll.