Logga_färg_A1x2000
Logga_färg_A1_small.ai
hero-graphic-no_gradient

En digital servicebok för din bostad

Du som ägare till din bostad kan här skapa digital ordning och reda på kvalitetsdokument och annan viktig information. Bofakta förenklar ditt ägande och med serviceboken i ordning kan du få bättre betalt vid en försäljning.

Om tjänsten

Bofakta bygger på uppfattningen att seriösa hantverkare dokumenterar och lämnar kvalitetsdokument efter utfört arbete. Dessa dokument tillsammans med ägarens eget material om boendet eller fastigheten, samlas i Bofakta.

process

I Bofakta kan informationen sorteras och ordnas för att underlätta ägandet.

Kvalitetsdokument från hantverkare som är anslutna till Bofakta läggs automatiskt i bostadens eller fastighetens digitala servicebok.

application-showcase

Hitta hantverkare

Att veta hur du hittar duktiga och seriösa hantverkare är inte lätt. Vår uppfattning är att hantverkare som är medlemmar i en branschorganisation eller en organisation som ställer krav på utförandet av hantverksarbetet borgar för att din hantverkare vill göra rätt.

Dessa organisationer har krav på att hantverksföretaget är registrerat hos rätt myndigheter, accepterar en uppförande kod och i förekommande fall även krav på hur arbetet som sådant skall utföras. Nedanstående organisationer är några exempel på var vi tycker du ska leta efter ditt hantverksföretag.

Bli Privatkund

Som kund har du tillgång till din bostads digitala servicebok. Här kan du sortera, anteckna och skapa ordning. Syftet är att underlätta ditt ägande och att ge dig svar på vilken hantverkare gjorde vad, när, hur och var? När skulle filterna bytas, vilken färgkod hade jag i sovrummet och så vidare. En välskött servicebok gör det också lätt för någon annan att ta över skötsel och underhåll av bostaden.

Hade du betalat mer för en bostad med serviceboken i ordning?